• A duguláselhárítás megoldható házilag, vagy szakember szükséges hozzá?

  A duguláselhárítás megoldható házilag, vagy szakember szükséges hozzá?

  A dugulások hátterében rengeteg tényező állhat. Gyakoriak például a csövekben megülő zsíros ételdarabkák, a kozmetikai termékek maradványai, a hajcsomók és az egyéb szennyeződések. Ezek mellett ritkábban, de a nem jól kiépített rendszer is előidézhet lerakódásokat. A probléma a kültéri és beltéri csatornák esetében egyaránt kialakulhat.

  Tovább...
 • Milyen ma is vásárolható erős lefolyótisztítók léteznek és hol?

  Milyen ma is vásárolható erős lefolyótisztítók léteznek és hol?

  Az otthonunk lefolyóiban bármikor előfordulhatnak olyan kisebb dugulások, amelyek nem feltétlenül igényelnek szakértő segítséget. Ezek a legtöbb esetben a hétköznapi használatból adódnak. A konyhában gyakoriak például a zsíros lerakódások, a fürdőben pedig általában a hajcsomók szoktak akadályokat képezni a rendszerben. Ilyenkor jönnek jól a különféle bolti lefolyótisztító szerek.

  Tovább...
 • Mire jó a flexibilis lefolyócső?

  Mire jó a flexibilis lefolyócső?

  Bár a szerelők többsége még mindig a hagyományos szifonokat részesíti előnyben, némely esetben a flexibilis lefolyócső alkalmazása is jó megoldásokat kínálhat. Mivel viszonylag könnyű felszerelni, bárki nekiállhat a munkának.

  Tovább...

Lapozó

Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat