Duguláselhárítás nonstop 06709409292

Amit viszont fontosnak tartok, hogy mit NE! dobjunk a lefolyóba.

Duguláselhárítás nonstop 06709409292

Menjünk sorba,a mosogató nem szemetes és bizony megeshet a dugulás. Ne dobjunk bele ételmaradékot,ne öntsük bele az olajat,zsírt, mert hosszútávon megfogja hálálni és lesz egy szép kis dugulás.A wc sem kuka!Tudom azt mondják vastag a lefolyóvezetéke elbír az mindent,HÁT NEM!!!duguláselhárítás Csepel egész területén
Tisztelt Hölgyeim! A tampon,törlőkendők,intim betétek NEM A WC-be való!!Az egyik leggyakrabban előforduló dugulás okozója.Erre kell rendszeresíteni egy lehetőleg zárható szemetest és a kukába üríteni.A házi kedvencek almát se ide öntsük,mert pl. az alom ugye azt a célt szolgálja, hogy feligya a vizeletet, csak gondoljuk át,szépen bedagad az első kanyarban és kész is a dugulás.

Most jöjjön pár lehetséges dugulás fajta,annak okozói és lehetséges megoldása

Mosogató dugulás

Duguláselhárítás nonstop 06709409292

A mosogató az egyik legkönnyebben elduguló berendezés.Sok zsíros edény,ételmaradék és olaj kerülhet bele.Papírforma szerint 50-es pvc lefolyó vezetékkel kéne csatlakoztatni,de sajnos főleg lakóparkokban találkozom alul méretezett vagyis 40-es csővel szerelt mosogatóval.Nem kellő lejtéssel szerelt és sokszor nagy távolságban el húzott vezetékek okoznak dugulás. Könnyen lerakodhatnak a szennyeződések.A dugulás megoldásán a vegyszerek nem nagyon segítenek,itt javasolnám a gépi spirálos duguláselhárítás módját.

duguláselhárítás éjjel nappal hétvégén és ünnepnapokon

Kád és zuhany dugulás

Duguláselhárítás nonstop 06709409292

Mindkét esetben jellemző a hosszú haj által okozott dugulás,de nem ritka eset a házi kedvencek fürdetéséből eredő szőr vagy a szoba növények zuhanyzásakor ki mosódó föld által okozott dugulás sem.Ehhez még hozzá jöhet a szappan darabok tusfürdők hatására összeállt hajcsomó is.Az ilyen dugulás megoldható rövidebb kézi spirálokkal is de extrémebb esetekben itt is a gépi duguláselhárítás a jó megoldás.

Padló összefolyó dugulás

Duguláselhárítás nonstop 06709409292

Mivel ez a szifon a földön helyezkedik el és lényegében nyitott a teteje,így könnyen belekerülhet apróbb játékok a felmosásnál össze gyűlt kosz, ráadásul ide a kisebb gyermekek is játszva el tudnak bármit dugni és csillogó szemmel feltenni a kérdést hogy vajon megtaláljuk e a kis autót amit ő oly ügyesen elrejtett.Biztos vagyok benne hogy nem fog örülni mikor megtalálja.Ezen kívül elszokott párologni a víz belőle és a csatorna szag fel tud jönni a lakásba,ennek megoldása egyszerűen pótolni kell a vizet benne,időnként ellenőrizni kell.

duguláselhárítás olcsón kiszállási díj nélkül

Udvari lefolyó vezeték dugulásDuguláselhárítás nonstop 06709409292

Itt teljesen más a helyzet mivel leginkább vastag átmérőjű vezetékekről beszélünk.Persze itt is történhet dugulás,mégpedig nem is kicsi.Be tud nőni a gyökér és bizony azt onnan kiszedni nem igen lehet.A duguláselhárítás géphez csatlakoztatható különféle fejek közt létezik kifejezetten gyökér vágó fej is, de tudni kell tökéletesen nem lehet kiszedni a gyökeret a csatornából.A gép csinál egy utat de egy idő után a gyökér vissza fog nőni és sajnos lefolyó vezeték cserére lesz szükség.Megelőzni leginkább a szerelésnél lehet azzal, hogy szakszerűen van lefektetve és alátámasztva a vezeték.

Essék pár szó a duguláselhárítás szerekről- duguláselhárítás Budapest

Hát köztünk legyen szólva némelyik meg érne egy misét.Négyféle duguláselhárítás szer van a por,kristály,folyékony és a gél alakú.Az első kettő titkára még nem sikerült rá jönnöm.Ugyan is bele öntik a mosdóba vagy kádba mosogatóba, elkezd füstölni sercegni forrni,olyan érzése van az embernek hogy most vége a világnak és felrobban.Hatékonysága itt ki is merül.

alap vezetékek duguláselhárítás Budapest

Amit viszont nem értek,az az , hogy egy duguláselhárítás szer miért köt bele a lefolyóba mint a cement?Mert sajnos ezt csinálja és ezzel még nagyobb problémát okoz mint ami eredetileg volt.Ráadásul elég veszélyes anyagokból van mert amikor kísérletet teszek az eltávolítására szinte azonnal megmarja az ember kezét és a körmei teljesen besárgulnak.Kellemetlen maró hatású,ami nem is lenne baj ha ezt a tulajdonságát a duguláselhárítás területén fejtené ki.Szóval ha már nem tudnak anélkül lefeküdni, hogy valamit bele ne öntenének a lefolyóba az csak folyékony legyen,használni valószínűleg az se fog de legalább kárt nem okoz.

Egy egyszerű módszerrel le lehet ellenőrizni a lefolyó vezetékek áteresztő képességét és azt, hogy szükségünk van-e duguláselhárításra.Engedjünk vizet akár a mosdóba vagy mosogatóba, de előtte dugjuk be a dugót.Egészen a túlfolyóig eresszük a vizet és amikor eléri azt a víz lezárása nélkül húzzuk ki a dugót.

duguláselhárítás Csepel-en és annak környékén

Ezzel egy nagyobb terhelésnek tesszük ki a lefolyót és anélkül, hogy a vizet lezárnánk a benne lévő víznek el kell folynia!!Akkor most jöjjön a magyarázat…beleönti a duguláselhárító szert a kádba mosdóba mosogatóba és ha elég sokat öntött bele akkor belejut a vezetékbe, most képzeljen maga elé egy karikát ez a cső keresztmetszete,és a beleöntött dugulást megszüntető szer a vezeték alján, ha talál magának egy kis lukat 10-20 perc alatt elcsordogál, de a vezeték faláról körbe nem távolítja el a szennyeződést ami a dugulást okozta,másrészt meg ennyi idő alatt a vezetékben lévő lerakódást nem oldja fel,tehát semmi értelme az ilyen fajta duguláselhárításnak.

Ennek talán akkor lenne értelme ha módunkban állna lezárni a lefolyóvezeték végét,teleöntenénk annyi duguláselhárítás szerrel, hogy telítődjön és állni hagynánk pár napig,így lenne ideje a dugulás feloldani,majd bő vízzel átöblíteni.Akkor talán fellazítaná a koszt, ami a dugulás okozója.De erre sem lehetőségünk nincs és nem is lehet kivitelezni lévén a vezetékek falban földben vannak, ráadásul egy vagyon lenne a több liternyi duguláselhárítás szer.)
Itt felsorolnék pár duguláselhárítás tanácsot ami talán meg hosszabbíthatja  a lefolyó élettartamát.

  • Mosógépbe és mosogató gépbe lehetőleg ne tablettákat használjunk inkább a folyékony szerekhez ragaszkodjunk.Sajnos ezek a tabletták nem oldódnak fel teljes mértékben és az idő folyamán elég komoly lerakódást tudnak okozni a vezetékben.
  • Kádnál,mosdónál,mosogatónál használatos kis szűrőket el lehet kerülni, hiszen a víz felhajtó ereje pont annyira megemeli hogy alatta a haj és apróbb szemét a lefolyóba kerülhet
  • Padlóösszefolyókat is célszerű fél évente kitakarítani
  • Megmaradt ételmaradékokat se a wc-be öntsük
  • Időnként el lehet végezni egy forró vizes átöblítést is

Látogasson el másik oldalunkra is