Duguláselhárítás technológiák

Technológiák a duguláselhárításban..06709409292

Alapvetően több megoldás is kínálkozik a dugulások megszüntetésére. Amennyiben Ön már próbálkozott lefolyótisztító szerekkel esetleg az üzletekben kapható kézi spirálal és a pumpa is cserben hagyta, szakemberre lesz szüksége. A duguláselhárítással foglalkozó szakemberek általában vízvezeték szerelő képesítéssel vagy valamelyik épület gépész rokonszakmában járatosak. Felkészültek a probléma megoldására és rendelkeznek a szükséges eszközökkel tudással és technológiával.

A csőspirálos duguláselhárítás..06709409292

A leggyakoribb módszer melyet alkalmazunk, itt 8-10-16-22-32 mm. átmérőjű csőspirálokat engedünk be kíméletesen a lefolyó vezetékbe, mely az esetek döntő többségében megoldja a problémát.

duguláselhárítás olcsón géppel,Hívását követően egy órán belül megérkezemA kis átmérőjű mosdó és mosogató vezetékeknél a vékonyabb, a gerinc, alap, strang és WC. vezetékeknél a vastagabb spirálok alkalmazása szükséges. Az ipari minőségű spirálok rendkívül szívós edzett acélból készülnek, és 2-5 méteres szakaszokból toldhatóak össze tetszőleges hosszúságban.

A komolyabb átmérővel rendelkező kültéri szakaszok dugulását – java részt az idegen tárgyak, szerkezei hibák és a gyökérbenövések okozzák. Ezen tárgyak kivétele vagy szétroncsolása vastagabb spirálok és különféle akasztó és kaparó fejek alkalmazását igénylik. Ebben az esetben sajnos a WC. csésze felbontása is szükségessé válhat, hogy a dugulás megközelíthető legyen.

duguláselhárítás olcsón hétvégén és ünnepnapokon egy órán belül

Magasnyomású csatorna mosató..06709409292

A magasnyomásos mosatás, vagy más néven Womázás. A Woma márka napjainkra egy elterjedt fogalommá vált az ipari és kommunális tisztítás témakörében eszközeik elengedhetetlen kellékei a magasnyomású vízzel működő csőmosatásnak.

duguláselhárítás olcsón budapestNagynyomású szivattyúval történő csőmosatás 120-300 bar nyomással és akár 150 méter szakaszon is történhet. A módszer mellett szól, hogy teljes keresztmetszetben átmossa az épület szennyvíz-rendszerét. A nagynyomású vízzel könnyedén kitisztíthatóak az aknák is. A magasnyomás nem károsítja a csatorna rendszer falát. Itt első sorban a hordalék, sóder, homok és egyéb kommunális szenny eltávolítása a cél, ami a hagyományos csőspirálos technológiával már nem megoldható.

Csatornakamerázás..06709409292

Más néven csatorna diagnosztikai vizsgálatra első sorban az ismétlődően visszatérő (elsősorban kültéri) makacs dugulások felderítésénél van szükség. Mik is lehetnek a visszatérő dugulások kiváltó okai ? Építőanyagok és törmelékek a csőhálózatban, gyökerektől származó benövések, cső vagy csőszakasz törés, vezeték sülyedések. Az optikai eszköz feltérképezi a vezetéket és megadja a problémás csőszakasz helyét. Általánosságban mondható, amennyiben kamerázni kell egy vezetéket, ott előbb-utóbb lefolyócső csere várható.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Tippek és tanácsok, hogyan szüntessük meg otthonunkban a dugulást házilag.Hívjon bizalommal bármikor!!

Duguláselhárító spirál..06709409292

A csőgörény nem egy titokzatos lény vagy egy kultikus tárgy. Se szeri se száma a szakmai és népies elnevezéseknek, de tulajdon képen mind ugyan arra a szerkezetre utal. A lefolyó vezetékek tisztításra alkalmas egy, vagy több darabból álló  (gépi spirálok esetén) tetszőleges hosszúságúra toldható duguláselhárító spirálra.

A csatornahálózatokban  fellépő dugulások  főbb okai
Csapadék elvezető rendszerek, kerti folyókák, aknák és udvar összefolyóknál a dugulást a belemosódó por, sóder, föld, sár valamint a falevelek és faágak okozzák. Ezért a megfelelő fedelek rácsok mindig legyenek a helyükön, és időnként tisztítsuk azokat. Nagyra növő, jelentős gyökérzetet fejlesztő fák csatorna nyomvonalra ültetését is érdemes megfontolni.

Dugulás megelőzése otthon..06709409292

A mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta egy fazék lobogásban lévő forróvizet,  ne féljünk a PVC cső bírni fogja. Apró lyukú műanyagszűrőt csak  nagyon indokolt esetben használjuk, mert jelentősen csökkenti a víz áramlását és lefolyónk öntisztító képességét. Lefolyótisztítóból a gél állagút vásároljuk, és ha lehet enzimes, környezetbarátot.  Ezeket a szereket jobb ha csak prevenciós célzattal öntjük a lefolyóba – havonta, maximum 2-3 decit. Hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét a fürdés előtt alaposan keféljük ki, és használjunk szűrőt a kádban.

A duguláselhárítás története..06709409292

A ma használatos, korszerű duguláselhárító gépek elődeit a nagyvárosokban kiépült csatornahálózatok és velük együtt megjelenő dugulások hívták életre. A 20. század első felében történt csak rohamos fejlődés a csatornatisztítás és duguláselhárítás vonalán. Ennek a fejlődésnek az elektromos áram és a gépek megjelenése biztosítottak lehetőséget. Hajdan a csatornatisztítók, kizárólag kézi erővel és meglehetősen nehéz körülmények között dolgozta.

A csövekbe bebújva kaparták, vágták, tuszkolták a fellépő dugulásokat. Kezdetben, botok, ásó, kapa, drót, fagolyó, bőr tömlő állt rendelkezésre. Az ipari fejlődés meghozta a várva-várt eszközöket:  erősített sodronyok,  szekcionált és toldható csövek, sugárcső, tömlő, szivattyúk, motorok, autók

Duguláselhárító szakemberek alapfelszerelése: vízvezeték szerelő szerszámok, duguláselhárító spirálok, duguláselhárító gép, csőkamerák.

Duguláselhárítás – Budapest teljes területén, minden kerületben.  Lefolyótisztítás Pest megyében. Non-stop szakértő kollégák, garancia vállalás az elvégzett munkára.
Látogasson el másik oldalunkra is