Megelözés

duguláselháríás 06709409292

mosdó dugulás

Egy nagyon fontos dolog amit sokan elfelejtenekmosogató dugulás.Lakásvásárlásakor az emberek átalakítanak felújítanak, kifestenek és beköltöznek a felújított lakásba, de arra nem is gondolnak, hogy a lefolyó rendszer is pontosan ugyanolyan idős, mint a vásárolt lakás és a használata sem volt kíméletesebb!Sajnos erről elfeledkeznek a lakásvásárlók. Tény hogy ennek ellenőrzése nem tartozik a könnyű feladatok közé, de van rá mód hogy le tudjuk ellenőrizni.Egy felújítás során a szakemberek előszeretettel öntenek mindenfélét pl a wc-be és ezzel dugulást okoznak.De csak gondoljunk bele, hogy ráköltött egy csomó pénzt a lakásra és pár hét vagy hónap múlva szét kell vernie egy dugulás miatt.

duguláselháríás 06709409292

Egy egyszerű módszerrel le lehet ellenőrizni a lefolyó vezetékek áteresztő képességét.Engedjünk vizet akár a mosdóba vagy mosogatóba, de előtte dugjuk be a dugót.Egészen a túlfolyóig eresszük a vizet és amikor eléri azt a víz lezárása nélkül húzzuk ki a dugót.aknák dugulásaEzzel egy nagyobb terhelésnek tesszük ki a lefolyót és anélkül, hogy a vizet lezárnánk a benne lévő víznek el kell folynia!!Ha ezt produkálja akkor nagy valószínűséggel bízhatunk abba, hogy a lefolyó rendszer rendben van.A mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk rendszeresen forróvizet, mert oldja a lerakódott zsírt a lefolyócső faláról. A PVC cső bírni fogja, ne féljünk. Hosszú szőrű házi kedvenceinket fürdés előtt alaposan keféljük ki,és használjunk szűrőt a kádban, hogy megelőzzük a dugulást. Padló összefolyónkat rendszeresen tisztítsuk ki, így a dugulást is megelőzhetjük.Ugyanide lehet fertőtlenítőszert is önteni,hiszen ez egy gócpont és könnyen kialakulhatnak fertőzések.
udvari lefolyó dugulás

Látogasson el másik oldalunkra is

Tisztelt leendő ügyfelem, tehát engem bármikor , akár éjjel is hívhat nyugodtan mivel én azért vagyok, hogy az Ön problémáját dugulását megoldjam
HÍVJON…..06709409292