Partnereink: Hírdetés témában:
eladó weboldal

Mivel foglalkozunk?: Hírdetés
Weboldalunk: http://elado-weboldal.reklam.hu
Telefonszám: 06709402856
E-mail: info@elado-weboldal.reklam.hu

Hírdetés: eladó weboldal

Egy teljesen ingyenesen használható hirdetési rendszer ahol vásárolhat vagy eladhat. Miért is j ez? Azért mert ha felépítette a vállalkozását évek alatt de váltani szeretne mert beleunt vagy éppen másba kezdene, akkor nem kell a befektetett munkának kárba mennie. Vannak befektetők akik működő cégeket, weboldalakat vásárolnak fel, na Őket kell megcélozni. A eladó weboldal azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen.

eladó domain

Mivel foglalkozunk?: Hírdetés
Weboldalunk: http://elado-weboldal.reklam.hu
Telefonszám: 06709402856
E-mail: info@elado-weboldal.reklam.hu

Hírdetés: eladó domain

Amióta létezik az internet és mindenkinek elérhető azóta az online kereskedelem fellendűlt. Itt nem csak a használati cikkek vagy  a vegyi árukra kell gondolni hanem az internethez szorosan kapcsolódó dolgokra is. PL. a domain is egy eladható termék lett. Képzeljük el, hogy van egy domain nevünk ami már 10 éve megtalálható az interneten. Ezt már sokan ismerhetik ennyi idő alatt és fel is keresik ha hasznos. Így a domainen van látogató akik vásárolni is szeretnének ha olyan a profil. Az ilyen domainek egy idő után eladvá vállnak mert nincs idő vele foglalkozni avagy anyagi okok vagy egészségügyik okok miatt stb. Weboldalunk az eladó domain pont az ilyen oldalakat gyűjti össze és ad lehetőséget az eladásra is. 

Most, hogy a végére értünk a cégünk és szolgáltatásink bemutatásán mi a véleményed? Tudnánk neked segíteni? Ne feledd, nincs olyan amit ne lehetne megcsinálni és mi mindenre garanciát adunk! Kapcsolat